Nicuşor Dan, despre Pasajul Ciurel: E mai mult o operaţiune de imagine

  • Pasajul Ciurel va fi inaugurat sâmbătă în Bucureşti
  • Este mai degrabă o operaţiune de imagine, declară candidatul independent la Primăria Capitalei Nicuşor Dan, susţinut de PNL şi USR PLUS.
  • Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunţă, pe Facebook, că Pasajul Ciurel „arată splendid”.
1330 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan, despre Pasajul Ciurel: E mai mult o operaţiune de imagine

Nicuşor Dan, despre Pasajul Ciurel: E mai mult o operaţiune de imagine

„Din păcate, (Pasajul Ciurel - n.r.) nu ajută la mare lucru. Este un pasaj prin care maşinile care vin pe Splaiul Independenţei pot să facă stânga şi dreapta pe Şoseaua Virtuţii. Asta este tot ce aduce acest pasaj. Este mai mult o operaţiune de imagine, decât un beneficiu concret pentru oraş”, declară la RFI Nicuşor Dan.

El spune că ”problema fundamentală a acestui mandat în ceea ce priveşte infrastructura rutieră este cantitatea de investiţie publică în infrastructura rutieră, care este derizorie, la nivelul a 70 de milioane de euro în patru ani de mandat”.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunţă, pe Facebook, că Pasajul Ciurel „arată splendid”.

„Îşi va dovedi utilitatea începând de mâine (sâmbătă - n.r.), când se deschide circulaţia, pentru a fluidiza traficul în zone importante ale Capitalei : Iuliu Maniu, Drumul Taberei, Militari, Crângaşi, Lujerului etc. Puteam să ne bucuram de cel mai mare proiect de infrastructură acum mulţi ani dacă dl Daneş, co-fondator al Uniunii Salvaţi Bucureştiul, împreună cu prietenul şi colegul său, Nicuşor Dan, nu ar fi blocat şantierul prin tribunale 10 ani. (...) Continuăm etapa a doua a investiţiei de la nod Virtuţii până la Centura Capitalei, cu pasaj în zona bulevardului Uverturii. Constructorii rămân în şantier. Avem proiect tehnic şi exproprieri. De data aceasta sunt eu aici, să mă lupt cu ei prin tribunale, dacă îndrăznesc să mai atace vreun document absolut legal”, scrie Firea pe pagina sa de Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici