Nicuşor Dan, după ce Piedone a venit cu un tricou cu mesajul „Şi eu sunt Interlop”: Ştim toţi

„Ştim toţi”, este mesajul lui Nicuşor Dan, după ce Cristian Popescu Piedone a venit, vineri, la depunerea candidaturii sale la PMB, cu un tricou pe care scria „Şi eu sunt interlop”.

1962 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan, după ce Piedone a venit cu un tricou cu mesajul „Şi eu sunt Interlop”: Ştim toţi

Sursa foto: Facebook/Nicuşor Dan

Nicuşor Dan a postat pe Facebook o imagine în care ţine în mâini un tricou pe care scrie „Ştim toţi”.

Mesajul actualului primar general al Capitalei este un răspuns la gestul lui Cristian Popescu Piedone, care, după ce şi-a depus vineri candidatura pentru Primăria Capitalei, a prezentat un tricou pe care scria „Şi eu sunt Interlop!”. De asemenea, Piedone a prezentat şi un alt tricou cu mesajul „Je suis Pepa Pig!”, aluzie la declaraţia făcută la adresa sa de contracandidatul Cătălin Cîrstoiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici