Norica Nicolai a votat pentru politicieni care să ţină la români şi să reprezinte ţara la Bruxelles

Europarlamentarul PNL Norica Nicolai, candidat pe primul loc pe lista liberalilor pentru Parlamentul European, a spus că a votat pentru "oameni politici care să reprezinte România la Bruxelles şi care să ţină la români".

105 afișări
Imaginea articolului Norica Nicolai a votat pentru politicieni care să ţină la români şi să reprezinte ţara la Bruxelles

Norica Nicolai a votat pentru politicieni care să ţină la români şi să reprezinte ţara la Bruxelles (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Norica Nicolai a votat, în cadrul alegerilor europarlamentare, la secţia 440 amenajată la Primăria Floreşti, din 2011 ea fiind membru al filialei PNL din această localitate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ea a mers la urne însoţită de mai mulţi reprezentanţi ai PNL Cluj şi de primarul din Floreşti, Horea Şulea.

"Am votat pentru Parlamentul European, considerând că este nevoie de oameni politici care să reprezinte România la Bruxelles şi care să ţină la această naţiune destul de greu încercată în aceşti ani de trădări, indiferenţă şi superficialitate. România contează, iar în cazul în care contează pentru mine, sper să conteze şi pentru Români. (...) Românii să vină la vot din respect pentru România", a spus Nicolai după ce a votat.

La rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, şi-a exprimat opţiunea electorală la secţia nr. 414 din comuna Cojocna, afirmând că a votat pentru ceea ce crede că "înseamnă o Românie reprezentată în PE".

"Am votat echipa eurocampionilor", a afirmat Uioreanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici