Noul preşedinte al PDL Hunedoara este fostul subprefect al judeţului Dorin Gligor

Noul preşedinte al PDL Hunedoara este fostul subprefect al judeţului Dorin Gligor, care a fost ales cu unanimitate de voturi, duminică, în cadrul Conferinţei Judeţene desfăşurate la Deva.

72 afișări
Imaginea articolului Noul preşedinte al PDL Hunedoara este fostul subprefect al judeţului Dorin Gligor

Noul preşedinte al PDL Hunedoara este fostul subprefect al judeţului Dorin Gligor

Dorin Gligor a fost ales preşedinte al PDL Hunedoara de către delegaţii prezenţi la Conferinţa Judeţeană de alegeri, care a avut loc la Casa de Cultură din Deva.

El a fost votat în unanimitate de cei aproape 500 de delegaţi prezenţi.

"Am luat hotărârea de a candida după ce mi-am dat seama că formaţiunea politică PDL din judeţul Hunedoara are aceeaşi imagine clară despre ce se doreşte în continuare, ca şi mine. Vreau să câştigăm algerile locale şi parlamentare, ştiu că şi colegii mei îşi doresc acelaşi lucru şi împreună o putem face. Ştiu că până acum nu ne-am ridicat la nivelul altor organizaţii din Transilvania la alegeri, consider că ne-am ispăşit pedeapsa şi vreau să construim chiar în contextul economic nefavorabil. Vom arăta că suntem cei mai buni din Hunedoara", a declarat Gligor după anunţarea rezultatului.

În cursa pentru şefia PDL Hunedoara s-a înscris, alături de Dorin Gligor, şi Dorin Curtean, administrator public în Petrila, dar acesta din urmă a anunţat, duminică, la conferinţa de alegeri, că se retrage.

Dorin Gligor are 45 de ani şi este membru PDL încă de la formarea partidului în judeţul Hunedoara.

Din 1999 până în 2009, a fost preşedintele PDL Brad, iar în martie 2009 a devenit subprefect al judeţului Hunedoara.

După câteva luni, a fost numit prefect de Hunedoara, funcţie pe care a deţinut-o patru luni, ulterior redevenind subprefect.

El a demisionat din funcţia de subprefect în luna martie, pentru a putea candida la şefia PDL Hunedoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici