Oltean i-a oferit preşedintelui Băsescu o ediţie de lux a poeziilor lui George Coşbuc

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, i-a oferit preşedintelui Traian Băsescu, care vineri împlineşte 60 de ani, o ediţie de lux a poeziilor lui George Coşbuc, ediţie tipărită anul trecut, din banii Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

90 afișări
Imaginea articolului Oltean i-a oferit preşedintelui Băsescu o ediţie de lux a poeziilor lui George Coşbuc

Ioan Oltean (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax foto)

În deschiderea conferinţei de presă pe care a susţinut-o vineri, Ioan Oltean a ţinut să îi facă o urare preşedintelui Traian Băsescu: "Daţi-mi voie să îi urez preşedintelui României, astăzi (vineri - n.r.) fiind ziua domniei sale, multă sănătate, multă putere de muncă şi să fie în continuare acelaşi om care luptă pentru interesul naţional. La mulţi ani, domnule preşedinte!".

Întrebat ce cadou i-a făcut preşedintelui, Oltean a spus că i-a dăruit o ediţie de lux a operelor lui Coşbuc.

"Au fost publice cadourile pe care parlamentarii i le-au oferit ieri (joi - n.r.) domnului preşedinte. A fost un cadou colectiv, dar ca să fiu sincer eu i-am oferit ediţia de lux a colecţiei de poezii ale lui George Coşbuc", a declarat secretarul general al PDL.

Oltean, care este şi preşedinte al organizaţiei judeţene Bistriţa-Năsăud a PDL, a recunoscut că este vorba despre ediţia de lux tipărită pe cheltuiala Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, în colaborare cu Biblioteca Judeţeană şi Uniunea Artiştilor Plastici Bistriţa, care conţine trei volume - "Balade şi idile", "Fire de tort" şi "Cântece de vitejie". Este vorba despre o ediţie a operelor lui George Coşbuc îngrijită de Petru Poantă şi apărută, anul trecut, la Editura Eikon Cluj.

Preşedintele Traian Băsescu împlineşte, vineri, 60 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici