Oltean: În cel mult două săptămâni va fi semnat protocolul între formaţiunile de la guvernare

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, că în cel mult două săptămâni va fi semnat protocolul între formaţiunile participante la actul de guvernare.

17 afișări
Imaginea articolului Oltean: În cel mult două săptămâni va fi semnat protocolul între formaţiunile de la guvernare

Oltean: În cel mult două săptămâni va fi semnat protocolul între formaţiunile de la guvernare (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Toate cele patru entităţi care formează majoritatea parlamentară şi guvernamentală sunt preocupate ca actul de guvernare să continue, să se consolideze", a spus Ioan Oltean, adăugând că protocolul este în fază avansată de redactare şi de pregătire.

El a explicat că protocolul va cuprinde principalele tendinţe ale actualei guvernări care vizează consolidarea reformei în România, dezvoltarea investiţiilor şi depăşirea crizei economice.

"Toate formaţiunile politice sunt participante direct la actul de întocmire a acestui protocol care, sperăm noi, în zece zile, maximum două săptămâni, să fie semnat şi făcut public, pentru a asigura liniştea necesară opoziţiei, în sensul că actuala majoritate este pregătită să guverneze fără probleme până în noiembrie 2012 şi, de ce nu, să ne gândim spre mai departe, spre bucuria domnului Ponta şi a domnului Antonescu", a spus Oltean.

Şi vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur declara, luni, că PDL, UDMR, UNPR şi minorităţile naţionale vor semna în cel mult două săptămâni protocolul de funcţionare a coaliţiei, arătând că acesta ar putea cuprinde ca prioritate a coaliţiei adoptarea legii minorităţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici