Opinie Cristian Tudor Popescu: Parlamentul OTV şi Marea Adunare Naţională

Deşi Dan Diaconescu a rămas pe dinafară, poate fi mulţumit - avem un Parlament ca o noapte la OTV: buhăit, monstruos, pestriţ, penal, parangheliar.

2334 afișări
Imaginea articolului Opinie Cristian Tudor Popescu: Parlamentul OTV şi Marea Adunare Naţională

Cristian Tudor Popescu (Imagine: Simona Dumitriu/Mediafax Foto)

Peste 100 de parlamentari în plus înseamnă un record absolut: creşterea numărului de angajaţi cu peste 20% dintr-un foc. Nicio instituţie bugetară din România, ca să nu mai vorbim de firmele private, n-ar visa aşa ceva.

Până să ofere locuri de muncă şomerilor, demnitarii şi-au dat lor înşile nişte locuri de stat pe bani publici. 

Grotesc. Dar vă propun să ne imaginăm cum ar fi arătat acest Parlament dacă alegerile se desfăşurau pe baza legii, la un pas de a fi fost adoptată, cea a uninominalului pur. 

Citeşte articolul integral despre Parlamentul OTV şi Marea Adunare Naţională pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici