Oprea: Obiectivele strategice ale UNPR - câştigarea tuturor bătăliilor şi menţinerea la guvernare după 2013

Preşedintele UNPR Gabriel Oprea a declarat, vineri, la evenimentul lansării candidaţilor pentru cele şase sectoare ale Capitalei, că obiectivele strategice ale formaţiunii sunt câştigarea tuturor bătăliilor politice şi menţinerea la guvernare după anul 2013.

287 afișări
Imaginea articolului Oprea: Obiectivele strategice ale UNPR - câştigarea tuturor bătăliilor şi menţinerea la guvernare după 2013

Gabriel Oprea (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Comandantul nostru în garnizoana Bucureşti este generalul Onţanu", a susţinut Oprea.

El a spus despre primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, care candidează pentru un nou mandat, că este "brand-ul" şi "inima" UNPR în Capitală.

"Noi ne ţinem de cuvânt şi de aceea vom avea încrederea bucureştenilor şi a românilor şi vom câştiga toate bătăliile politice. Cu vulturul naţional în piept, cu tricolorul în suflet, mergem pe drumul victoriei. (...) Avem ambiţia de a câştiga la Bucureşti toate bătăliile politice (...) UNPR este un partid nou, luat de la 0, de centru stânga cu rădăcini. Avem sediul central în Kiseleff", a menţionat liderul UNPR.

Şi preşedintele UNPR Marian Sârbu l-a lăudat pe primarul Neculai Onţanu, spunând că acesta nu este "un haiku, ci un roman fluviu".

"Onţanu nu este un haiku sau un simplu sonet mai mult sau mai puţin inspirat, este un roman fluviu presărat cu capitole în favoarea interesului public", a susţinut Sârbu.

În intervenţia sa, preşedintele Cristian Diaconescu a spus că în această competiţie candidaţii nu trebuie să se lupte cu politicienii şi că trebuie să arate bucureştenilor că acest partid ştie ce are de făcut.

La finalul evenimentului, Neculai Onţanu a precizat că UNPR îşi va anunţa candidatul pentru Primăria Capitalei după Paşte şi că acesta va fi "o surpriză".

UNPR şi-a lansat, vineri, candidaţii pentru cele şase sectoare ale Capitalei - Liviu Goncea în Sectorul 1, Neculai Onţanu - Sectorul 2, Iulian Popescu - Sectorul 3, Răzvan Costache - Sectorul 4, Corin Romanescu - Sectorul 5 şi Constantin Tomescu - Sectorul 6.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici