Oprescu: Am votat pentru primul preşedinte independent al democraţiei noastre

Candidatul independent la Preşedinţie Sorin Oprescu a declarat, duminică dimineaţă, după ce şi-a exercitat dreptul de vot, că a votat pentru primul preşedinte cu adevărat independent al democraţiei româneşti.

19 afișări
Imaginea articolului Oprescu: Am votat pentru primul preşedinte independent al democraţiei noastre

Oprescu: Am votat pentru primul preşedinte independent al democraţiei noastre (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Am votat pentru schimbare. Am votat pentru primul preşedinte independent, într-adevăr, al democraţiei noastre", a spus Oprescu.

Solicitat să comenteze în legătură cu faptul că este primul candidat care şi-a exercitat dreptul de vot, Oprescu a spus că se bucură că s-a regăsit în această situaţie, spunând că întotdeauna i-a plăcut să fie primul.

Oprescu a precizat că şi-a exercitat dreptul de vot şi în ceea ce priveşte referendumul.

Întrebat ce program are în cursul zilei de duminică, Sorin Oprescu a precizat că are acelaşi program pe care l-a avut totată viaţa, adică unul complicat.

Oprescu a venit la secţia de votare în jurul orei 8.30, însoţit de consilierul său de imagine Anca Alexandrescu şi de câţiva membri ai staff-ului de campanie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici