Oprescu: Cozmâncă e om cinstit, cu coloană, a avut întotdeauna verbul la îndemână şi curajul să spună

Primarul Sorin Oprescu a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că Octav Cozmâncă este un om cinstit, cu coloană, care a avut întotdeauna verbul la îndemână şi curajul să spună, afirmând că tensiunile din PSD au existat întotdeauna, "poate acum mai mult ca niciodată".

25 afișări
Imaginea articolului Oprescu: Cozmâncă e om cinstit, cu coloană, a avut întotdeauna verbul la îndemână şi curajul să spună

Oprescu: Cozmâncă e om cinstit, cu coloană, a avut întotdeauna verbul la îndemână şi curajul să spună (Imagine: Mediafax Foto)

"Îl cunosc pe Cozmâncă ca pe un om cinstit, cu coloană, a avut întotdeauna verbul la îndemână şi curajul să spună. Am avut şi am mult respect pentru omul ăsta", a spus Sorin Oprescu, răspunzând unei întrebări adresate de reporterul MEDIAFAX în legătură cu anunţul fostului lider social-democrat Octav Cozmâncă privind autosuspendarea sa din PSD.

Oprescu a mai spus că ce se întâmplă în PSD sunt treburi interne, de partid, iar el este "în postura de independent de un an şi ceva".

"Sigur, cunosc tensiunile care există şi care au existat întotdeauna, poate acum mai mult ca niciodată", a adăugat Oprescu.

Întrebat dacă, în situaţia în care va decide să candideze la alegerile prezidenţiale, campania sa va fi coordonată de Octav Cozmâncă, Oprescu a răspuns că discuţia pe acest subiect va putea fi purtată "atunci când va exista o candidatură oficială", precizând că doar de atunci se poate discuta orice pe această temă.

Fostul lider social-democrat Octav Cozmâncă a anunţat, duminică, printr-o scrisoare deschisă adresată "membrilor şi electoratului PSD", că se autosuspendă din partid, motivând că PSD nu mai e un partid de stânga şi că nu are, din aprilie 2005, un lider autentic, fiind condus de "grupuri de interese".

Oprescu va candida ca independent, iar campania sa este foarte posibil să fie coordonată de Octav Cozmâncă, fostul şef în teritoriului al PSD, conform cotidianului Gândul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici