Oprescu: Nu cred că acest vot este o înfrângere, voi continua să-mi susţin cu putere mesajul

Candidatul independent la Preşedinţie Sorin Oprescu a declarat, duminică, după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor, că nu priveşte scorul obţinut ca pe o înfrângere, el declarându-se un om puternic, care va continua să îşi susţină cu putere mesajul.

11 afișări
Imaginea articolului Oprescu: Nu cred că acest vot este o înfrângere, voi continua să-mi susţin cu putere mesajul

Oprescu: Nu cred că acest vot este o înfrângere, voi continua să-mi susţin cu putere mesajul (Imagine: Ovidiu Andrei/Mediafax Foto)

"Nu cred că acest vot este o înfrângere. Sunt un om puternic, cu caracter şi voi continua să-mi susţin cu putere mesajul. Nimeni dintre cei care au venit alături de mine nu trebuie să se simtă dezamăgit. Dimpotrivă, lupta noastră va continua, pentru că este o luptă pentru o Românie normală", a spus Oprescu.

Oprescu a spus că a propus un model nou, al independentului care nu este tras de sforile de partid şi care nu vrea să care în spate spre Cotroceni clientele de partid şi "haitele de profitori".

"Am vrut să atrag atenţia că România merge pe un drum greşit pentru că partidele au eşuat. Această campanie electorală a fost o luptă, din păcate nu o luptă dreaptă, pentru că în această campanie nu s-au confruntat numai candidaţi, cu faptele, proiectele şi caracterul lor. Unii, simţindu-se probabil mai slabi, au luptat cu arme otrăvite, cu sondaje false, cu expunere mediatică preferenţială, cu dezinformare, cu zvonuri şi cu scandal. Eu numesc asta laşitate şi o dezaprob, chiar dacă unora dintre ei le poate aduce victoria", a subliniat Oprescu.

El a spus că mesajul său a fost înţeles de foarte mulţi români. "Unii au venit la vot şi vocea lor s-a auzit, alţii au venit la vot, dar opţiunea lor probabil se va pierde pe drum în numărătoarea patronată de maşinăriile de partid", a comentat Oprescu.

El a precizat că a vorbit în campania electorală de România sa, precizând că va continua să se bată pentru această Românie, pentru că este singura în care crede.

Oprescu le-a mulţumit pentru sprijin votanţilor săi, spunând că a candidat la Preşedinţie pentru că nu a vrut să stea deoparte când a văzut suferinţa oamenilor şi absurdul politicienilor.

Rezultatele exit-poll-urilor îl clasează pe Sorin Oprescu între locurile patru şi şase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici