Oprişan spune că nu are legătură cu stenogramele din cazul Voicu

Vicepreşedintele PSD Marian Oprişan a declarat, vineri, că "nu are nicio legătură" cu situaţia creată de publicarea stenogramelor în cazul senatorului PSD Cătălin Voicu, susţinând că nu este de competenţa lui "să comenteze vinovăţia sau nevinovăţia unui cetăţean al României, fie el şi politician".

67 afișări
Imaginea articolului Oprişan spune că nu are legătură cu stenogramele din cazul Voicu

Oprişan spune că nu are legătură cu stenogramele din cazul Voicu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Categoric nu am nicio legătură cu această situaţie. Nu este de competenţa mea să comentez vinovăţia sau nevinovăţia unui cetăţean al României, fie el şi politician. Dar uitându-mă la instituţiile care sunt atacate, în speţă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Procuratura, Poliţia, anumite personaje din politică, înclin să cred că în realitate e o nouă perdea de fum menită să distragă atenţia opiniei publice de la situaţia socială explozivă de care se apropie România", a declarat corespondentului MEDIAFAX Marian Oprişan.

Nume de politicieni precum Gabriel Oprea, Ludovic Orban, Marian Vanghelie, Miron Mitrea, de magistraţi - Florin Costiniu, şi de oameni de afaceri - Costel Căşuneanu şi Marius Locic, apar în stenogramele din dosarul DNA prin care se cere arestarea senatorului PSD Cătălin Voicu, relatează Hotnews.

Sursa menţionată a publicat, joi, un material care conţine fragmente din stenogramele unor discuţii atribuite lui Voicu cu senatorul Alexandru Mazăre, judecătorul Florin Costiniu şi oamenii de afaceri Costel Căşuneanu şi Marius Locic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici