Opt liberali, între care Orban, Atanasiu, Motreanu, Petrache, în echipa de campanie a candidatului ACL

Biroul Politic Naţional al PNL a stabilit componenţa echipei de campanie pentru alegerile prezidenţiale, din partea liberalilor fiind desemnate opt persoane, între care Ludovic Orban, Teodor Atanasiu, Dan Motreanu, George Scutaru, Marian Petrache, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, surse liberale.

248 afișări
Imaginea articolului Opt liberali, între care Orban, Atanasiu, Motreanu, Petrache, în echipa de campanie a candidatului ACL

Opt liberali, între care Orban, Atanasiu, Motreanu, Petrache, în echipa de campanie a candidatului ACL

Potrivit surselor citate, din partea PNL, în echipa de campanie a viitorului candidat al ACL la alegerile prezidenţiale vor face parte opt liberali: Ludovic Orban, Teodor Atanasiu, Dan Motreanu, George Scutaru, Eduard Hellvig, Alina Gorghiu, Marian Petrache şi Dan Mihalache.

La ora transmiterii acestei ştiri, conducerile PNL şi PDL s-au reunit la Palatul Parlamentului, în şedinţe separate.

După aceste şedinţe separate, cele două conduceri se vor reuni şi într-o şedinţă comună pentru a stabili şi anunţa candidatul comun al ACL pentru funcţia de preşedinte al Românei.

PDL a decis, cu doar un vot împotrivă, ca liderul PNL Klaus Iohannis să fie candidatul ACL la alegerile prezidenţiale şi, în unanimitate, ca prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu să fie candidat pentru funcţia de premier, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse democrat-liberale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici