Orban: Congresul PNL ar putea avea loc în septembrie

Congresul PNL va avea loc cel mai probabil în luna septembrie, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban.

18 afișări
Imaginea articolului Orban: Congresul PNL ar putea avea loc în septembrie

Orban: Congresul PNL ar putea avea loc în septembrie (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

El a precizat că Delegaţia Permanentă a PNL, care ar putea avea loc la sfârşitul lunii ianuarie, va hotărî convocarea Congresului partidului.

Orban a precizat că acest congres al PNL se organizează în termen de minimum 6 luni de la data convocării sale de către Delegaţia Permanentă.

Potrivit liderului liberal, până la Congres în PNL au loc alegeri, "de jos în sus", adică în organizaţiile locale şi apoi în cele judeţene.

"Cel mai probabil luna în care se poate ţine Congresul este luna septembrie", a apreciat Ludovic Orban. El a arătat că, până la Congres, Delegaţia Permanentă înfiinţează o comisie de Statut care preia toate propunerile liberalilor de modificare a acestui document al partidului.

"Delegaţia Permanentă, la fel cum a făcut de 20 de ani, va constitui o comisie de Statut, care va centraliza toate propunerile şi va pregăti un proiect de statut ce va fi supus dezbaterii Congresului", a spus Orban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici