Orban, despre anunţul USR-PLUS că vor avea prezidenţiabil: Ce să le facem? E democraţie

Ludovic Orban a declarat, referitor la faptul că Alianţa USR-PLUS a anunţat că va avea candidat propriu la alegerile prezidenţiale, iar Dacian Cioloş şi-a arătat disponibilitatea pentru a candida, că este democraţie şi orice are dreptul legal să se înscrie în această cursă.

1244 afișări
Imaginea articolului Orban, despre anunţul USR-PLUS că vor avea prezidenţiabil: Ce să le facem? E democraţie

Orban, despre anunţul USR-PLUS că vor avea prezidenţiabil: Ce să le facem? E democraţie

„Ce să le facem? E democraţie. Oricine poate să candideze la o funcţie dacă are dreptul legat. PNL a luat o decizie clară, în unanimitate de susţinere a preşedintelui Klaus Iohannis pentru un al doilea mandat. Noi ne vom bate ca preşedintele României să obţină un al doilea mandat”, a afirmat Ludovic Orban, luni seară, la România TV.

Liderul liberal a precizat că este interesat de acţiunile PNL şi de susţinerea lui Klaus Iohannis pentru un al doilea mandat la Cotroceni.

„Pe mine mă interesează ce facem PNL, mă interesează relaţia cu cetăţeanul, mă interesează să convingem românii că avem cele mai bune soluţii pentru a conduce România. Ce fac alţi competitori politici e treaba lor. Acum chiar nu mă pot băga eu. În democraţie este normal, este firesc, dacă ei consideră că trebuie să îşi pună candidat la Preşedinţie, în loc să îl sprijine pe preşedintele României, faţă de care au foarte multe legături, e problema lor. În alegerile prezidenţiale noi îl susţinem pe preşedintele Iohannis”, a conchis Orban.

Reacţia preşedintelui liberal vine după ce liderul USR Dan Barna a anunţat că Alianţa USR-PLUS va avea candidat la alegerile prezidenţiale.

De asemenea, liderul PLUS Dacian Cioloş a spus că poate candida la prezidenţiale, în contextul în care Alianţa va avea candidat comun la scrutinul de la finalul acestui an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici