Orban, despre Ciucă: Era clar că nu avea nicio şansă, nici nu ştiu de ce a fost desemnat

Ludovic Orban susţine că era clar că Nicolae Ciucă nu avea nicio şansă şi a spus că nu ştie de ce aceasta a fost desemnat ca premier.

1972 afișări
Imaginea articolului Orban, despre Ciucă: Era clar că nu avea nicio şansă, nici nu ştiu de ce a fost desemnat

Orban, despre Ciucă: Era clar că nu avea nicio şansă, nici nu ştiu de ce a fost desemnat

Întrebat luni seara, la Digi24, despre informaţiile potrivit cărora Nicolae Ciucă şi-ar fi anunţat depunerea mandatului, Ludovic Orban a spus: „Şi-a dat seamna că nu avea şanse să fie învestit Guvernul, lucru care era cunoscut deja de la desemnarea sa şi de la modul cum a fost dat mandatul”.

Acesta spune că PNL este „prăbuşit literalmente”.

„Era clar că nu avea nicio şansă, nici nu ştiu de ce a fost desemnat. De la 1 septembrie, România este într-o criză guvernamentală, coaliţia este praf, PNL este prăbuşit literalmente”, a mai spus Ludovic Orban.

Surse din PNL susţin că, în şedinţa de luni seara, premierul desemnat şi-ar fi anunţat depunerea mandatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici