Orban, despre situaţia de la Neamţ: Nu facem decapitări. Cătălin Moroşanu, în echipa care va analiza

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, după ce Biroul judeţean PNL Neamţ a decis dizolvarea Biroului local Piatra Neamţ, că BEX a cerut să se revină asupra acestei decizii şi a stabilit o comisie din care va face parte şi Cătălin Moroşanu care să facă o analiză a stării organizaţiei.

288 afișări
Imaginea articolului Orban, despre situaţia de la Neamţ: Nu facem decapitări. Cătălin Moroşanu, în echipa care va analiza

Orban, despre situaţia de la Neamţ: Nu facem decapitări. Cătălin Moroşanu, în echipa care va analiza

„Am solicitat să revină asupra deciziei şi, de asemenea, am desemnat o echipă condusă de secretarul general al partidului să facă o analiză a stării organizaţiei şi să ne prezinte un raport care să stea la baza unei eventuale decizii”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, solicitat să comenteze situaţia din organizaţia PNL Neamţ, după ce Biroul judeţean PNL Neamţ a dizolvat Biroul local PNL Piatra Neamţ.

Ludovic Orban a afirmat că din această echipă va face parte şi Cătălin Moroşanu, numit săptămâna trecută, secretar general pe regiunea Moldova Nord-Est.

„Domnul Moroşanu este un om extrem de activ în spaţiul politic, un om serios, un om devotat şi care reprezintă cu cinste PNL”, spus Orban.

Echipa desemnată va trebui să realizeze un raport cu privire la activitatea filialei municipale şi a filialei judeţene Neamţ şi a relaţiilor care au existat de-a lungul timpului.

„Este necesar un raport pentru a putea să luăm o decizie care într-un fel să restabilească armonia în sânul organizaţiei şi să crească performanţa PNL Neamţ. (...)Nu exclud şi varianta ca în raport să se propună dizolvarea biroului judeţean. (...)ceea ce recunosc că am reproşat este faptul că eu primit o delegaţie a Biroului judeţean şi a rămas stabilit că mă duc eu ca preşedinte al PNL să purtăm o discuţie în Neamţ şi m-am trezit cu decizia luată fără să mi se comunice intenţia de a da această decizie”, a precizat Orban, afirmând că „obiectivul PNL este să rezolve (...) toate disputele existente în sânul filialelor să ajungem la o soluţie corectă, care să permită PNL să abordeze cu şanse câştigarea alegerilor”.

Orban a precizat că nu a fost vorba despre nicio „decapitare”.

„Nu a fost vorba despre nicio decapitare. (...) La noi, în PNL, nu se fac decapitări, nu e chinuit nimeni”, a spus Orban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici