Orban, despre USR: Atitudinea îi plasează umăr la umăr lângă PSD. Nu voi răspunde acestor atitudini

Ludovic Orban a declarat, joi, că este mâhnit de atitudinea pe care a avut-o USR în ultima perioadă şi care „practic îi plasează umăr la umăr lângă PSD”. Premierul a adăugat că le-a cerut liberalilor să nu răspundă atacurilor USR.

601 afișări
Imaginea articolului Orban, despre USR: Atitudinea îi plasează umăr la umăr lângă PSD. Nu voi răspunde acestor atitudini

Orban, despre USR: Atitudinea îi plasează umăr la umăr lângă PSD. Nu voi răspunde acestor atitudini

„Mă mâhneşte atitudinea pe care o au în ultima perioadă. N-am răspuns, nu voi răspunde în niciun fel acestor atitudini pe care nu le consider normale, cu atât mai mult cu cât partenerii de la USR ştiu foarte bine că gândirea pe care o avem este de a avea un proiect comun de guvernare şi nu cred că face bine pentru coeziunea forţelor democratice, prodemocraţie, pro orientare euro-atlantică a României. Nu face bine această atitudine care practic îi plasează umăr la umăr lângă PSD”, a afirmat Ludovic Orban, joi, după participarea la AMCHAM CEO FORUM.

Chestionat care va fi atitudinea PNL faţă de USR, liderul liberalilor a răspuns: „O atitudine de dialog, de cooperare. Eu le-am solicitat colegilor mei să nu răspundă la niciun atac. Sigur să furnizeze informaţiile obiective, pentru că din păcate, multe critici nu au nicio legătură cu realitate. Sunt critici nedrepte în raport cu ceea ce am făcut. Din punctul nostru de vedere sunt parteneri dezirabilă, dacă nu se menţin pe această linie care după părerea mea nici nu le face bine”.

Premierul a adăugat că va avea o discuţie şi cu parlamentarii PMP să vadă ce nemulţumiri au privind OUG pe anticipe, care a fost respinsă miercuri de Senat.

„Voi avea o discuţie cu reprezentranţii PMP legat de ordonanţa de urgenţă, astfel încât să găsim cea mai bună cale de amendare. Dacă ei le consideră nepotrivite putem să discutăm”, a conchis Orban.

La întâlnirea de miercuri seara a lui Klaus Iohannis cu liberalii, la Vila Lac 2, a fost stabilit ca PNL să nu mai intre în dispute sterile cu USR pentru că este un lucru care nu avantajează pe nimeni, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX. PNL trebuie să guverneze şi să se comporte exact potrivit situaţiei în care este.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici