Orban, întâlnire cu şefii comisiilor PNL pentru pregătirea Cărţii Negre a guvernării PSD

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, i-a chemat, vineri, pe toţi coordonatorii comisiilor de specialitate a PNL pentru a pregăti Cartea Neagră a guvernării PSD-ALDE, care urmează să fie prezentată de liderul PNL în luna ianuarie, au afirmat prentru MEDIAFAX surse din interiorul partidului.

122 afișări
Imaginea articolului Orban, întâlnire cu şefii comisiilor PNL pentru pregătirea Cărţii Negre a guvernării PSD

Orban, întâlnire cu şefii comisiilor PNL pentru pregătirea Cărţii Negre a guvernării PSD

Liderul PNL i-a chemat din zilele libere pe toţi şefii comisiilor de specialitate din cadrul partidului pentru a constitui cartea neagră a guvernării PSD, analizând fiecare minister. Potrivit surselor citate, printre şefii comisiilor prezenţi la întâlnirea cu Ludovic Orban se numără şi coordonatorul Comisiei pentru apărare a PNL, deputatul Ovidiu Raeţchi, dar şi coordonatorul depatamentuluid e justiţie al partidului, deputatul Ioan Cupşa. Departamentul educaţiei al PNL este condus de către deputatul Marilen Pirtea, prezent şi el la întâlnirea de vineri pentru pregătirea cărţii negre a guvernării PSD-ALDE.

Nu este prima oară când liberalii prezintă Cartea neagră a guvernării PSD-ALDE. La începutul acestui an liderul PNL a prezentat analiza primului an de guvernare PSD-ALDE, afirmând că din 724 de măsuri asumate doar 33 au fost îndeplinite şi că ar fi ”o nesimţire” din partea unui ministru din guvernele anterioare să spere că va fi desemnat în viitorul Cabinet.

”Acest program de guvernare conţine în total asumate realizarea a 724 de măsuri. După un an de guvernare din 724 de măsuri asumate de Guvernul PSD-ALDE nu au fost realizate, îndeplinite complet, decât 33 de măsuri. Chiar şi din aceste 33 de măsuri unele sunt mai degrabă instituţionale, nu sunt măsuri care să aducă corecţii de fond sau rezolvări de fond pentru problemele cu care se confruntă diferitele domenii de activitate”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă în care a prezentat o analiză făcută de liberali, intitulată „Cartea neagră a Guvernării PSD 2017-un an pierdut pentru România. PSD dăunează grav românilor”, a declarat Ludovic Orban, pe 23 ianuarie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici