Orban: Ne aşteptăm la o sesiune parlamentară extraordinară

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, că parlamentarii liberali se aşteaptă la convocarea unei sesiune parlamentare extraordinare, astfel încât deputaţii şi senatorii vor fi în permanentă stare de alertă.

275 afișări
Imaginea articolului Orban: Ne aşteptăm la o sesiune parlamentară extraordinară

Ludovic Orban (Imagine: Andreea Alexandru / Mediafax Foto)

„Am cerut fiecărui deputat să îmi comunice când şi unde este plecat în concediu, că ne aşteptăm la convocare unei sesiuni parlamentare extraordinare”, a afirmat Ludovic Orban.

Ludovic Orban a mai precizat că liberalilor li s-ar putea cere să îşi întrerupă vacanţa, dacă Direcţia Naţională Anticorupţie va înainta Parlamentului cereri de avizare a începerii urmăririi penale sau dacă vor exista ordonanţe care să necesite exprimarea votului membrilor Parlamentului.

Deputatul PNL a afirmat, totodată, că această procedură de solicitarea a datelor de contact a parlamentarilor înaintea începerii vacanţei parlamentare este una standard şi a mai fost dispusă şi în alţi ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici