Paleologu: Am şanse maxime să fiu cel mai simpatizat la congres

Deputatul Theodor Paleologu, candidat la preşedinţia PDL, a declarat sâmbătă, la Satu Mare, că la congres are şanse maxime să fie cel mai simpatizat "din tot areopagul pedelist", adăugând că nu are mania şefiei.

185 afișări
Imaginea articolului Paleologu: Am şanse maxime să fiu cel mai simpatizat la congres

Paleologu: Am şanse maxime să fiu cel mai simpatizat la congres (Imagine: Stefan Birlodeanu/Mediafax Foto)

Theodor Paleologu a sosit sâmbătă seară la Satu Mare, în momentul în care Vasile Blaga terminase de prezentat moţiunea în faţa organizaţiei judeţene a PDL, dezbaterea moţiunii sale nefiind programată din timp.

"Voiam mult să vin şi la Satu Mare şi s-a potrivit să fie prezentarea moţiunii domnului Blaga şi domnul Holdiş (preşedintele PDL Satu Mare - nr.) a avut disponibilitatea să mă primească şi pe mine. Sper că a mai rămas lume să-mi pot prezenta moţiunea şi eu la Satu Mare. În mod normal ar trebui să aibă răbdare pentru că cu mine e întotdeauna mult mai plăcut decât cu oricare altul. Cu mine e mai puţină încrâncenare, mai mult umor, mai multă relaxare, mai mult spirit paşnic. În general, când îmi expun eu moţiunea e o atmosferă foarte degajată şi e bine acest lucru, că poţi să ai umor şi să fii, totodată, foarte serios", a afirmat Paleologu.

Întrebat ce şanse îşi dă la preşedinţia PDL, Paleologu a afirmat că va avea impact maxim asupra congresului.

"Dacă vorbim de şansele de a avea un impact asupra congresului, de a fi în ultimă instanţă cel mai simpatizat, poate, din tot areopagul pedelist, fără îndoială am şansele maxime. În ceea ce priveşte şefia partidului, e cu totul altă problemă, eu nu am mania şefiei, nu mă roade foarte mult această ambiţie. Cei care nu au nimic de pierdut, au totul de câştigat. Fiecare vot în plus e un mare câştig şi sper să adun suficiente încât să pot cântări suficient de greu în deciziile partidului", a precizat Paleologu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici