Paleologu: Liderii PDL nu ar trebui să se grăbească să-şi dea demisiile

Secretarul executiv al PDL, Theodor Paleologu, a declarat, luni, că este de părere că liderii partidului nu trebuie să se grăbească să-şi dea demisiile după rezultatul alegerilor, arătând că astfel de decizii nu trebuie luate la cald.

408 afișări
Imaginea articolului Paleologu: Liderii PDL nu ar trebui să se grăbească să-şi dea demisiile

Paleologu: Liderii PDL nu ar trebui să se grăbească să-şi dea demisiile (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Nu sunt de părere să te grăbeşti cu demisia. Aşa s-a întâmplat şi la locale, şi acum rezultatul nu pare mult mai strălucit. Nu cred că deciziile trebuie luate la cald", a precizat pentru MEDIAFAX Theodor Paleologu.

El a apreciat că rezultatul alegerilor arată că a fost un vot anti-PDL şi nu crede că dacă democrat-liberalii ar fi mers singuri în alegeri s-ar fi schimbat foarte mult datele problemei.

"Nu cred că se schimbă foarte mult datele problemei. A fost un vot anti-PDL", a spus Theodor Paleologu.

El a mai spus că nu îl deranjează rezultatul prost al ARD cât îl consternează "rezultatul himalaian al USL".

Paleologu a mai spus că el a apreciat încă înainte de alegeri că ARD va obţine în jur de 20%.

USL a câştigat 58,61% din voturile pentru Camera Deputaţilor şi 60,08% la Senat, după numărarea voturilor din 95,83% din secţii, ARD având 16,58% la Cameră şi 16,79% din voturi, potrivit BEC.La alegerile de duminică, USL a câştigat, la Senat, un număr de 4.286.869 voturi, iar la Camera Deputaţilor – 4.179.114 de voturi.

La rândul său, Alianţa România Dreaptă a întrunit, la Senat, 1.198.42 voturi, în timp ce candidaţii acestei alianţe au reuşit să cumuleze , la Cameră 1.189.369 voturi.

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a demisionat, luni, din funcţie, existând zvonuri că şi preşedintele formaţiunii, Vasile Blaga, ar urma să demisioneze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici