Pandele (PDL): Sunt nevinovat, nu îmi dau demisia din PDL

Deputatul PDL Sorin Pandele a declarat pentru MEDIAFAX că se consideră nevinovat în cazul acuzaţiilor aduse privind săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi că nu îşi dă demisia din PDL, arătând că dacă înfăptuia acte de corupţie, acum nu mai era deputat.

34 afișări
Imaginea articolului Pandele (PDL): Sunt nevinovat, nu îmi dau demisia din PDL

Pandele (PDL): Sunt nevinovat, nu îmi dau demisia din PDL

"Eu îmi susţin nevinovăţia. Voi proceda, ca orice cetăţean, voi formula aprarea pentru a convinge instanţa de judecată că sunt nevinovat. Nu am reuşit să o fac în perioada în care au început cercetările deoarece mi-au fost respinse toate probatoriile. O să le prezint în instanţă", a spus Pandele.

El a adăugat că nu-şi dă demisia din partid deoarece nu are nicio problemă.

"Eu am un dosar care se judecă în instanţă. Din punctul meu de vedere, nu sunt probleme. După ce se va termina totul şi sunt convins că se va termina cu bine pentru că sunt nevinovat, o să se vadă că cei de la DNA greşesc. Dacă erau săvârşite acte de corupţie, nu mai eram acum deputat", a spus Pandele.

Sorin Pandele a fost trimis în judecată pentru un abuz în serviciu comis în perioada în care era director OCPI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici