Parlamentarii minorităţilor se întâlnesc cu Croitoru, dar îl susţin pe Iohannis

Parlamentarii din grupul minorităţilor naţionale se vor întâlni, luni, la Camera Deputaţilor, cu premierul desemnat, Lucian Croitoru, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, deputatul Varujan Pambuccian, precizând că grupul îl susţine în continuare pentru funcţia de premier pe Klaus Iohannis.

11 afișări
Imaginea articolului Parlamentarii minorităţilor se întâlnesc cu Croitoru, dar îl susţin pe Iohannis

Parlamentarii minorităţilor se întâlnesc cu Croitoru, dar îl susţin pe Iohannis (Imagine: Mediafax Foto)

"Domnul Croitoru m-a sunat sămbătă dimineaţa şi l-am invitat luni, la ora 17.00, la grupul nostru. Sperăm să avem o discuţie pe teme economice, pentru că este o persoană care ştie despre ce este vroba", a precizat Pambuccian, arătând că punctul său de vedere nu s-a schimbat şi minorităţile naţionale îl susţin în continuare pentru funcţia de premier pe Klaus Iohannis.

Pambuccian a mai spus că Iohannis este reprezentantul grupului minorităţilor naţionale, fiind de la Formul Democrat German şi că "este ilogic" ca reprezentanţii minorităţilor "să abandoneze un om care îi reprezintă" şi care reprezintă prima nominalizare pentru funcţia de premier.

"Noi am spus că oricând suntem dispuşi să avem o discuţie cu domnul Crotioru, este o chestiune de civilizaţie şi de politeţe elementară, a explicat Pambuccian întâlnirea cu Lucian Crotioru.

El a mai spus că Lucian Croitoru ar putea fi eventual propus ca ministru de Finanţe într-un guvern Iohannis.

"Nu avem niciun fel de încrâncenare. Nu suntem în faţa unui meci de fotbal ca să nu putem avea o discuţie", a menţionat Pambuccian.

Lucian Croitoru va avea luni o întâlnire cu reprezentanţii PDL, iar marţi cu cei ai UDMR, potrivit anunţurilor în acest sens făcute de liderii celor două partide.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici