Parlamentarii PNL vor vota "la vedere" împotriva Guvernului în plen şi în comisii

Liderii grupurilor parlamentare ale PNL, Puiu Haşotti şi George Scutaru, au anunţat că parlamentarii liberali vor vota "la vedere" împotriva Guvernului Ponta 3, atât în plenul Parlamentului, cât şi la audierile de miniştri în comisiile de specialitate.

45 afișări
Imaginea articolului Parlamentarii PNL vor vota "la vedere" împotriva Guvernului în plen şi în comisii

Parlamentarii PNL vor vota "la vedere" împotriva Guvernului în plen şi în comisii (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, a declarat că votul parlamentarilor va fi "la vedere" împotriva noului Cabinet propus de Victor Ponta.

"Parlamentarii liberali, senatori şi deputaţi, grupurile comune aşadar, s-au întâlnit şi au luat decizia firească a unui partid din opoziţie ca la audierile pentru miniştri să voteze împotrivă şi, de asemenea, să voteze împotrivă şi la vedere la învestirea Guvernului care va avea loc mâine după o procedură ultrarapidă pe care o impune actuala nouă majoritate", a declarat Haşotti.

De asemenea, liderul deputaţilor PNL George Scutaru a precizat că toţi parlamentarii PNL vor fi în sala de plen a Parlamentului.

Este o decizie a grupului, luată aproape în unanimitate, a fost un singur vot împotrivă şi sunt convins că parlamentarii noştri merg pe această opinie, a declarat Scutaru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici