Partidele din Alianţa Dreapta Unită vor avea liste comune şi la alegerile locale

Liderii partidelor din Alianţa Dreapta Unită, USR, PMP şi Forţa Dreptei anunţă miercuri că vor avea liste comune şi la alegerile locale, nu numai la cele europarlamentare.

292 afișări
Imaginea articolului Partidele din Alianţa Dreapta Unită vor avea liste comune şi la alegerile locale

„S-au finalizat negocierile în cadrul Alianţei Dreapta Unită şiu românii ne vor găsi şi pe buletinele de vot pentru locale, în lplus faţp de cel pentru europaerlamentare. Avem candidaţi comuni, bine-nţeles primari în funcţie, dar şi candidaţi la primării sau consilii locare foarte buni care vor învinge alianţa malefică PNL-PSD”, spune Cătălin Drulă.

El afirmă că la Primăria Piteşti va candida Ionuţ Moşteanu, lider de grup USR, la CJ Argeş, prof. univ. Emanuel Soare (Forţa Dreptei), la Primăria Suceava Marian Andronache (PMP), iar la Consiliul Judeţean Emanuel Ungureanu.

„În ciuda acestor obstacole, a faptului că au vrut să nu foim pe buletinul de vot am reuşit şi aduce românilor candidaturi comune şi la alegerile locale. Puterea este la alegători. Planul lor diabolic de a închide democraţia poate fi stricat ţi ne putem lua viitorul înapoi”, adaugă Drulă.

La rândul său, liderul PMP, Eugen Tomac, a spus că negocierile au fosdt complexe.

„Vom avea bătălie pentru 40.000 de consilieri locale, 41 de funcţii de preşedinţi de consiliu judeţean, 1.338 de consilieri judeţeni şi peste 3.180 de primari. Nu a fost simplu acest exerciţiu politic prin care am trecut în ultimele săptămâni. Personal, am conştiinţa împăcată că am luat cele mai bune decizii”, adaugă Tomac.

Cele trei formaţiuni formează Alianţa Dreapta Unită şi va avea liste comune şi pentru alegerile europarlamentare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
drulă,
tomac,
locale

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici