Partidele din coaliţie au semnat o completare la acord. Ludovic Orban la finalul discuţiilor: „Cei ce au pariat că nu ne vom înţelege şi-au făcut iluzii”

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anunţat marţi semnarea unei completări la acordul coaliţiei, care ”va duce la creşterea performanţei de guvernare”. „După două zile de discuţii serioase pe care le-am purtat, am convenit să semnăm o completare la acordul de coaliţie”, a declarat Orban.

1046 afișări
Imaginea articolului Partidele din coaliţie au semnat o completare la acord. Ludovic Orban la finalul discuţiilor: „Cei ce au pariat că nu ne vom înţelege şi-au făcut iluzii”

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anunţat marţi seara semnarea unei completări la acordul de coaliţie, menită să îmbunătăţească mecanismul de funcţionare a acesteia.

CITEŞTE ŞI Care sunt principalele prevederi din actul adiţional la Acordul de Guvernare semnat marţi

„Cei ce au pariat că nu ne vom înţelege şi-au făcut iluzii”, a spus Orban, care susţine că partenerii din coaliţie sunt preocupaţi de guvernare.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, susţine că acordul la care s-a ajuns va duce la creşterea performanţei de guvernare.

„După două zile de discuţii serioase pe care le-am purtat, am convenit să semnăm o completare la acordul de coaliţie, o completare care să aducă proceduri şi puncte de vedere care să ducă la creşterea încrederii în parteneri, să ducă la îmbunătăţirea mecanismelor de funcţionare a coaliţiei şi, în mod evident, să crească performanţa de guvernare”, a anunţat preşedintele PNL la finalul discuţiilor de marţi seara.

Liderul liberal consideră că alianţa funcţionează.

„Formaţiunile politice care au constituit această coaliţie sunt conştiente de responsabilitatea pe care o au, de a asigura o bună guvernare României şi de a pune în practică programul de guvernare, pentru care ne-am angajat în faţa Parlamentului şi, de asemenea, să urmărim atingerea obiectivelor acestui program de guvernare. Cei care au pariat pe faptul că nu ne vom înţelege şi-au făcut iluzii. Suntem o coaliţie care cooperează, care este într-un dialog bazat pe respect reciproc, pe încredere, pe solidaritate şi suntem preocupaţi în primul rând de o guvernare care să ducă la o îmbunătăţire semnificativă a vieţii cetăţenilor români”, a precizat Ludovic Orban.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici