Partidul Mişcarea Populară: De acum, Ponta să-şi asume responsabilitatea pentru orice atac al câinilor comunitari

Partidul Mişcarea Populară consideră că de acum premierul Victor Ponta trebuie să îşi asume responsabilitatea pentru orice atac al câinilor comunitari asupra unor fiinţe umane pe teritoriul României întrucât a preferat să "paseze" răspunderea Parlamentului, în loc să adopte o OUG cu măsuri ferme.

158 afișări
Imaginea articolului Partidul Mişcarea Populară: De acum, Ponta să-şi asume responsabilitatea pentru orice atac al câinilor comunitari

Partidul Mişcarea Populară: De acum, Ponta să-şi asume responsabilitatea pentru orice atac al câinilor comunitari (Imagine: Marius Vasilică/Mediafax Foto)

"Domnul Ponta este, de acum înainte, părtaş la orice dramă a unor oameni care ar putea fi victime ale câinilor comunitari. Domnul Ponta a avut ocazia să aprobe chiar ieri (miercuri - n.r.), în şedinţa de Guvern pe care a condus-o, o Ordonanţă de Urgenţă care să prevadă măsuri ferme pentru îndepărtarea câinilor comunitari de pe străzile din România, inclusiv eutanasierea, ca ultimă soluţie. Premierul a preferat, după bunul obicei, să paseze răspunderea Parlamentului, acolo unde legile sunt tergiversate sau chiar îngropate", se arată într-un comunicat al PMP remis, joi, agenţiei MEDIAFAX.

Pe de altă parte, Partidul Mişcarea Populară îi cere primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, să renunţe la organizarea unui referendum, considerând că acesta este "perfect inutil, în condiţiile în care problema câinilor comunitari nu poate fi reglementată decât pe întreg teritoriul naţional".

"Aceasta este o găselniţă populistă a domnului Oprescu pentru a-şi masca propria responsabilitate în cazul tragediei copilului de patru ani sfâşiat de câini în Bucureşti. Cu banii pentru referendum Primarul General ar putea să întreprindă măsuri eficiente şi rapide pentru îndepărtarea câinilor comunitari de pe străzile oraşului", se mai arată în comunicatul PMP.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici