Patriciu, despre acuzaţiile lui Voronin: Nu e adevărat, nu am avut niciun fel de relaţii cu Filat

Dinu Patriciu a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că declaraţiile lui Vladimir Voronin privind returnarea banilor pe care i-ar fi împrumutat în campania electorală lui Vlad Filat sunt false, precizând că el nu a avut niciun fel de relaţie comercială sau financiară cu premierul moldovean.

36 afișări
Imaginea articolului Patriciu, despre acuzaţiile lui Voronin: Nu e adevărat, nu am avut niciun fel de relaţii cu Filat

Patriciu, despre acuzaţiile lui Voronin: Nu e adevărat, nu am avut niciun fel de relaţii cu Filat (Imagine: Ovidiu Andrei/Mediafax Foto)

Întrebat cum comentează afirmaţiile lui Vladimir Voronin potrivit cărora s-ar fi întâlnit cu premieul moldovean Vlad Filat şi i-ar fi cerut banii pe care i-a împrumutat acestuia pentru campania electorală, Dinu Patriciu a susţinut că aceste declaraţii nu sunt adevărate "sub nicio formă".

"Nu e adevărat sub nicio formă. Sub nicio formă n-are nicio legătură cu realitatea", a susţinut Patriciu.

Întrebat dacă Voronin dezinformează, omul de afaceri a replicat: "Da, bineînţeles".

"Este o prostie. Eu nu am avut niciun fel de relaţie comercială sau financiară cu domnul Filat, vreodată, de niciun fel. L-am văzut o singură dată în viaţa mea", a spus omul de afaceri, precizând că nu există nicio susţinere financiară din partea sa către Vlad Filat pentru campania electorală a politicianului moldovean.

Preşedintele PCRM, Vladimir Voronin, a declarat, joi, că omul de afaceri român Dinu Patriciu i-a cerut liderului PLDM, Vlad Filat, să-i dea înapoi banii pe care i-ar fi oferit în campania electorală, relatează ProTV Chişinău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici