Paul (PDL): Miniştrii Gerea, Niţă şi Grapini trebuie să-şi dea demisia

Prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul declară că miniştrii Niţă, Gerea şi Grapini trebuie să-şi dea demisia deoarece în bugetul Ministerului Economiei cheltuielile cu personalul ministerial, bunurile şi serviciile sunt mai mari decât cele pentru promovarea exporturilor, turismului, sprijinirea IMM.

80 afișări
Imaginea articolului Paul (PDL): Miniştrii Gerea, Niţă şi Grapini trebuie să-şi dea demisia

Prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Paul a susţinut că, astfel, cei trei miniştri au rămas, practic, fără obiectul muncii.

"Gerea, Niţă şi Grapini trebuie să-şi dea demisia, deoarece aparatul birocratic al Ministerului Economiei cheltuie mai mult decât alocă pentru promovarea exporturilor, turismului, sprijinirea IMM-urilor şi stimularea competitivităţii", a afirmat, la o conferinţă de presă, Andreea Paul.

Paul a mai spus că este "ruşinos" faptul că, în proiectul de buget, cheltuielile pentru promovarea exporturilor, turismului, sprijinirea IMM şi stimularea competitivităţii se ridică la 83,7 milioane de lei, iar cele pentru personalul ministerial la 86,6 milioane de lei, la care se adaugă cheltuielile cu bunuri şi servicii de 38 milioane de lei.

"Bugetul USL pe anul 2014 indică tăierea finanţărilor tocmai de la acele programe care generează locuri de muncă, stimulează investiţiile, care dau o şansă tinerilor antreprenori şi conduc la formarea uni clase de mijloc solide", a mai spus Paul, adăugând că bugetul este "anti-exporturi, anti-turism, anti-dezvoltare, anti-IMM, are birocraţie şi nu are strategii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici