Paul Stănescu, înlocuitorul lui Sevil Shhaideh la Dezvoltare, despre posibila respingere a sa de către Iohannis: Oricând se poate găsi un candidat

Ministrul propus pentru Dezvoltare regională, Paul Stănescu, a declarat, marţi, întrebat dacă PSD este pregătit să facă o nouă nominalizare dacă el sau alt ministru propus va fi respins, că PSD este un partid foarte mare şi că oricând se poate găsi un candidat.

592 afișări
Imaginea articolului Paul Stănescu, înlocuitorul lui Sevil Shhaideh la Dezvoltare, despre posibila respingere a sa de către Iohannis: Oricând se poate găsi un candidat

Paul Stănescu, înlocuitorul lui Sevil Shhaideh la Dezvoltare, despre posibila respingere a sa de către Iohannis: Oricând se poate găsi un candidat

„PSD e un partid foarte mare. Sigur că oricând se poate găsi un candidat”, a spus Stănescu.

El a precizat că nu are nicio informaţie de la Palatul Cotroceni referitor la nominalizarea sa pentru ministerul Dezvoltării.

„Aşa cum v-am spus ieri, nici nu întreb lucrul ăsta. E la latitudinea preşedintelui României, atunci când dânsul va spune, sigur eu voi merge la Cotroceni”, a spus Stănescu.

Întrebat dacă are emoţii, având în vedere că Iohannis ar fi cerut inclusiv serviciilor să facă un control amănunţit, Stănescu a răspuns negativ.

Chestionat da acel dosar penal este un motiv suficient pentru a fi respins, Stănescu a spus: „Nu e problema mea. Eu v-am spus punctul meu de vedere. În dosarul ăla puteaţi fi chemat şi dumneavoastră. E o acţiune in rem în care tot ce se spune acolo este vorba despre primăria municipiului Slatina. Eu în acea perioadă am fost preşedintele Consiliului Judeţean. Absolut nicio acţiune de acolo nu are legătură cu Consiliul Judeţean”.

„Nu, nu am nicio emoţie. De când mă ştiu am respectat legea. În dosarul acela (de la DNA, n.r.) puteaţi fi trecut oricare. Acolo sunt lucruri care vorbesc numai despre primăria municipiului Slatina, atât”, a adăugat Stănescu.

Întrebat dacă nu are nicio suspiciune cu privire la faptul că au trecut multe zile de când a fost nominalizat şi nu există nicio reacţie de la Cotroceni, Stănescu a răspuns negativ.

„Nu, n-am nicio suspiciune, pentru că n-am de ce să am suspiciuni. N-am fost contactat. N-am mai fost ministru, am înţeles că nu faci o facultate pentru a fi ministru, deci din punctul ăsta de vedere n-am niciun stres. Aşteptăm să vedem ce spune preşedintele României”, a menţionat acesta.

El a mai spus că s-a străduit să nu încălce legea nici „din greşeală” şi şi-a exprimat speranţa că şeful statului nu va respinge propunerea în ceea ce îl priveşte.

„Nu cred că mi se poate reproşa (nimic, n.r.). Eu ştiu că n-am încălcat legea. Asta ştiu sigur, că n-am încălcat legea. Tot timpul m-am străduit să întreb cât mai multă lume, cât mai mulţi oameni care se pricep să nu încalc legea. Nici măcar din greşeală să nu încalc legea", a mai spus Stănescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici