PDL Bucureşti i-a lăsat lui Ponta în faţa Guvernului o diplomă de "doctor în minciună şi faliment"

Câteva sute de membri ai PDL Bucureşti au participat, sâmbătă, la un protest la adresa premierului Victor Ponta, democrat-liberalii lăsând în faţa Guvernului o "diplomă de doctor în hoţie, minciună şi faliment".

345 afișări
Imaginea articolului PDL Bucureşti i-a lăsat lui Ponta în faţa Guvernului o diplomă de "doctor în minciună şi faliment"

PDL Bucureşti i-a lăsat lui Ponta în faţa Guvernului o diplomă de "doctor în minciună şi faliment"

Aproximativ 300 de membri ai PDL Bucureşti s-au întâlnit la sediul central al partidului, de unde au plecat într-un marş de câteva zeci de minute, până în faţa sediului Guvernului, pentru lăsa o Diplomă de "Doctorat (Ne) Plagiat, de la Universitatea Socialistă".

PDL Bucureşti a scris pe aceasta că singura diplomă pe care Victor Ponta o merită este "diploma de doctor în: Hoţie, Minciună, Faliment" şi că este singurul titlu de doctor obţinut de premierul Ponta "pe merit".

Manifestanţii PDL Bucureşti au avut şi pancarde cu mesaje precum: "Cu baroni penali la zdup, Victor Ponta e kaput!", "După taxa pe stâlp vine taxa pe mormânt", "Victor Ponta pentru noi, tu eşti Ceuşescu doi", "Victor Ponta nu uita, ţara nu-i moşia ta", "Ponta nu-i cu guvernatul, Ponta e cu plagiatul".

Manifestanţii PDL Bucureşti au fost conduşi în cadrul acestei acţiuni de purtătorul de cuvânt al organizaţiei, fostul prefect al Capitalei, Mihai Atănăsoaei, şi de fostul primar Cristian Poteraş, liderul PDL, Vasile Blaga aflându-se, sâmbătă, la Timişoara.

De altfel, democrat-liberalii au ţinut să precizeze că acţiunea PDL Bucureşti a făcut parte dintr-un şir de evenimente desfăşurate de partid la nivel naţional, în faţa sediilor prefecturilor.

Mihai Atănăsoaei a declarat că PDL va trimite, luni, la Guvern, Cartea neagră a guvernării USL. "Să înceapă bine domnul Ponta activitatea, până luni, vrem să îl felicităm pentru dobândirea acestei diplome, de doctor în minciună şi hoţie, o diplomă meritată cu vârf şi îndesat, prin muncă asiduă", a spus reprezentantul PDL Bucureşti.

Purtătorul de cuvânt al PDL Bucureşti a mai arătat că ideea organizării acestui marş, intitulat "Marş, Ponta", a fost luată vineri.

Din acest motiv, organizatorii nu au solicitat aprobare de la Primărie pentru acest marş, manifestanţii plimbându-se pe trotuarul dintre Aleea Modrogan şi Piaţa Victoriei şi retrăgându-se, mai apoi, pe acelaşi traseu, spre sediul partidului, fără a staţiona mult timp în faţa sediului Executivului.

Mai multe echipaje ale Jandarmeriei s-au aflat în Piaţa Victoriei, în momentul acestui marş, oamenii de ordine pregătindu-se să îi aştepte pe cei de la Mişcarea Populară, care au prevăzută, de asemenea, o oprire în faţa Guvernului.

Mai multe autocare ale Partidului Mişcarea Populară au fost trimise în zonă, încă de la ora prânzului, pentru a-i prelua pe activiştii PMP, după terminarea mitingului.

Despre acţiunea organizată în aceeaşi zi de Partidul Mişcarea Populară, în faţa Ateneului Român, democrat-liberalul Mihai Atănăsoaei a declarat că "este bine că opoziţia se manifestă pe mai multe voci". "Singurul adversar este Ponta, este bine că ne strângem în jurul aceloraşi valori. Credem că e bine că opoziţia se manifestă pe mai multe voci", a spus acesta.

Atănăsoaei a mai spus că i-ar face plăcere să îi înmâneze personal diploma lui Victor Ponta, dar este plecat din ţară. "Ca de obicei, în momente importante, este mereu plecat. La fel a făcut şi când a venit doamna Victoria Nuland", a comentat purtătorul de cuvânt al PDL Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici