PDL convoacă sâmbătă Colegiul Director, la care îl invită pe preşedintele Băsescu

Biroul Permanent Naţional al PDL a decis să convoace sâmbătă, 20 februarie, Colegiul Director, eveniment la care democrat-liberalii l-au invitat şi pe preşedintele Traian Băsescu, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al partidului, Liviu Negoiţă, după şedinţa BPN.

12 afișări
Imaginea articolului PDL convoacă sâmbătă Colegiul Director, la care îl invită pe preşedintele Băsescu

Purtătorul de cuvânt al PDL, Liviu Negoiţă (Imagine: Andrei Spirache/Mediafax Foto)

Liviu Negoiţă a precizat că şedinţa Colegiului Director lărgit va avea loc sâmbãtã, începând cu ora 11.00, la care vor participa membrii BPN, grupurile parlamentare din Senat şi Camera Deputaţilor, preşedinţii de consilii judeţene.

Discuţiile din Colegiul Director se vor referi la priorităţile politice ale PDL în 2010. De asemenea, va avea loc şi o dezbatere împreună cu membrii Comisiei de statut din partid, urmând ca până în martie să fie elaborat un proiect de statut, în perspectiva alegerilor interne.

"Am hotărât şi am şi făcut lucrul acesta, l-am invitat pe preşedintele Traian Băsescu la reuniunea noastră de sâmbătă. Noi sperăm să avem o dezbatere importantă pentru noi şi pentru ţară", a mai spus Negoiţă.

Întrebat de ce PDL l-a invitat pe şeful statului la şedinţa Colegiului Director, Liviu Negoiţă a răspuns că i se pare "normal" ca preşedintele Băsescu să vină la această întrunire, "dacă domnia sa consideră că poate să participe".

"Noi ne exprimăm convingerea că va putea să vină, având în vedere că PDL l-a susţinut în campania electorală pe Traian Băsescu şi proiectele sale privind modernizarea României noi ni le-am însuşit", a spus el, precizând că şeful statului şi PDL au "multe lucruri în comun care pot fi discutate la această întrunire".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici