PDL depune duminică listele pentru europarlamentare

PDL va depune, duminică, la BEC lista partidului pentru europarlamentare, primele locuri fiind ocupate de europarlamentarii în funcţie Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu, Marian Jean Marinescu şi Rareş Niculescu.

159 afișări
Imaginea articolului PDL depune duminică listele pentru europarlamentare

PDL depune duminică listele pentru europarlamentare (Imagine: Diana Stoica/Mediafax Foto)

Pe locul şase din lista PDL se află fostul senator Orest Onofrei, urmat de Dragoş David şi fostul deputat Iustin Cionca, au precizat pentru MEDIAFAX surse din partid. Candidaţii de pe locurile şase, şapte şi opt de pe listă au fost desemnaţi pe regiuni de organizaţiile partidului.

Candidaturile pentru PE se pot depune până pe 26 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici