PDL organizează trei mitinguri în următoarele săptămâni. În ce oraşe vor avea loc manifestările

Colegiul Director al PDL a decis, luni, organizarea a trei mitinguri pentru "susţinerea democraţiei, a statului de drept şi a instituţiilor", a anunţat preşedintele PDL Vasile Blaga, neprecizând dacă va participa şi Traian Băsescu la aceste mitinguri.

1636 afișări
Imaginea articolului PDL organizează trei mitinguri în următoarele săptămâni. În ce oraşe vor avea loc manifestările

PDL organizează trei mitinguri în următoarele săptămâni. În ce oraşe vor avea loc manifestările (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Am stabilit împreună cu colegii noştri să organizăm în perioada următoare trei mitinguri în ţară, în prima sâmbătă la Cluj, în următoarea sâmbătă la Iaşi şi joi, 26 iulie, la Bucureşti, mitinguri pentru susţinerea democraţiei, statului de drept, a instituţiilor care au fost atacate atât de USL", a afirmat Blaga.

Întrebat dacă la aceste mitinguri va participa şi Traian Băsescu, Blaga a spus că strategia finală va fi stabilită miercuri şi de PDL şi de preşedintele Traian Băsescu, după deciziile Curţii Constituţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici