PDL trebuie să preia în programul de guvernare elemente din prezentarea făcută de Băsescu

Candidatul PDL pentru funcţia de prim-ministru, Theodor Stolojan, a declarat, sâmbătă, că partidul va trebui să preia în programul de guvernare elemente din prezentarea făcută în Parlament de către preşedintele Traian Băsescu.

21 afișări
Imaginea articolului PDL trebuie să preia în programul de guvernare elemente din prezentarea făcută de Băsescu

PDL trebuie să preia în programul de guvernare elemente din prezentarea făcută de Băsescu

"Acolo sunt multe elemente pe care va trebui să le evaluăm şi unele dintre ele care nu se regăsesc în programul nostru trebuie să le găsim locul", a declarat, sâmbătă, Stolojan, la Cluj-Napoca, la prezentarea componentei de infrastructură din programul de guvernare al PDL.

Theodor Stolojan a promis că în cazul în care PDL va ajunge la guvernare şi el va deveni prim-ministru, primul lucru pe care îl va face partidul va fi alocarea de fonduri pentru infrastructura în transporturi.

"Europa se termină unde se termină autostrăzile. Vă asigur şi vă garentez că în guvernul PDL eu, în calitate de prim-ministru, primul lucru pe care îl voi face în alocarea resurselor din bugetul ţării va fi pentru infrastrucutra pentru transporturi", a afirmat Stolojan.

Potrivit acestuia, angajamentul PDL este finalizarea a 836 kilometri de autostrăzi, faţă de cei cinci realizaţi de către Guvernul Tăriceanu.

Peste 1.200 de persoane, membri PDL din judeţele Transilvaniei, în frunte cu conducerea formaţiunii, participă, sâmbătă, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, la prezentarea componentei de infrastructură a programului de guvernare al partidului.

La eveniment participă preşedintele PDL Emil Boc, candidatul partidului pentru funcţia de prim-ministru Theodor Stolojan, prim-vicepreşedintele Adriean Videanu, secretarul general Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, liderul PDL Dolj, Radu Berceanu, secretarul executiv Elena Udrea, precum şi alţi membri marcanţi din conducerea democrat-liberalilor.

Manifestarea, care a început la ora 11.00, a fost precedată de un concert folcloric susţinut de Sava Negrean Brudaşcu şi Dumitru Fărcaş.

În sala Casei de Cultură a Studenţilor din Cluj sunt peste 1.200 de persoane venite din judeţele din Transilvania, care au steaguri portocalii ale PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici