PDL va fi sprijinit în campania electorală pentru alegerile din PE de o echipă de campanie a CDU

Vicepreşedintele PDL Ioan Bălan a declarat, joi, că o echipă de campanie a partidului cancelarului german Angela Merkel, Uniunea Creştin-Democrată (CDU), va sprijini PDL în campania electorală pentru alegerile europarlamentare, ceea ce "confirmă interesul CDU pentru PDL".

128 afișări
Imaginea articolului PDL va fi sprijinit în campania electorală pentru alegerile din PE de o echipă de campanie a CDU

Liderul CDU, Angela Merkel (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bălan, care a făcut parte din delegaţia PDL care săptămâna trecută a făcut o vizită în Germania, unde au avut discuţii cu cancelarul Angela Merkel şi cu alţi reprezentanţi ai CDU, a spus, într-o conferinţă de presă, că CDU este extrem de interesat de PDL.

"Acest interes va fi pus în practică prin participarea unei echipe de campanie în România", a spus vicepreşedintele PDL, care a menţionat că din această echipă vor face parte şi persoane care au participat la campania electorală a CDU pentru alegerile parlamentare de anul trecut din Germania.

Bălan a precizat că invitaţia echipei de campanie a fost făcută de secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur.

O delegaţie a PDL a avut, săptămâna trecută, întâlniri la Berlin şi Dresda cu reprezentanţi ai CDU, având o întrevedere cu cancelarul german Angela Merkel, cu secretarul general al CDU, Peter Tauber, sau cu preşedintele Comisiei de Afaceri Europene a Bundestagului, Gunther Krichbaum. Potrivit liderilor PDL, delegaţia partidului a avut discuţii despre strategii de campanie, de marketing politic, iar specialişti în campanii electorale au prezentat experienţa din campania electorală de anul trecut, când CDU a câştigat alegerile parlamentare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici