PDL vrea o autoritate pentru protecţia întreprinzătorilor

PDL va depune la Camera Deputaţilor un proiect de lege privind înfiinţarea autorităţii pentru protecţia întreprinzătorilor din România, a anunţat, luni, secretarul general al PDL Gheorghe Flutur.

136 afișări
Imaginea articolului PDL vrea o autoritate pentru protecţia întreprinzătorilor

PDL vrea o autoritate pentru protecţia întreprinzătorilor (Imagine: Northfoto)

Atât Flutur, cât şi liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, au precizat că prin acest proiect de lege s-ar înfiinţa o autoritate aflată în subordinea Parlamentului, care "urmăreşte dacă întreprinzătorii sunt supuşi unor abuzuri în timpul controlului".

Potrivit lui Mircea Toader, consiliul director al acestei autorităţi ar fi format din reprezentanţii patronatelor, dar şi din persoane desemnate de Parlament, PDL dorind să asigure "o protecţie a întreprinzătorului din România".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici