Pe site-ul lui Gabriel Oprea a apărut descrierea "viitor ministru în Guvernul USL". Ce explicaţie oferă UNPR

Pe site-ul lui Gabriel Oprea, fost ministru al Apărării, a apărut descrierea "viitor ministru în Guvernul USL". UNPR a explicat motivul pentru care a putut fi văzută această frază pe site-ul liderului respectivului partid.

1045 afișări
Imaginea articolului Pe site-ul lui Gabriel Oprea a apărut descrierea "viitor ministru în Guvernul USL". Ce explicaţie oferă UNPR

Gabriel Oprea (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Formula Gabriel Oprea, "un viitor ministru în Guvernul USL", care a apărut pe site-ul acestuia reprezintă "o greşeală a echipei de campanie", susţine UNPR într-un comunicat de presă.

Conform comunicatului, fraza "Gabriel Oprea este un om profund ataşat valorilor de stânga, un viitor ministru în Guvernul USL, care va milita pentru crearea de locuri de muncă" reprezintă "o greşeală a echipei de campanie, ce a fost corectată".

"Textul corect este: «Gabriel Oprea este un om profund ataşat valorilor de stânga, un viitor senator USL care va milita pentru crearea de locuri de muncă»", se mai arată în comunicat.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice! 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici