Petrache: Nu cred că trebuie o acurateţe aşa de mare la sondajul pentru desemnarea prezidenţiabilului

Secretarul general al PNL, Marian Petrache, a declarat, luni, că în opinia sa nu este necesară o "acurateţe aşa de mare" la sondajul de opinie în baza căruia va fi desemnat candidatul susţinut de PNL şi PDL la prezidenţiale, el precizând că ideea este de a-l alege pe cel care are o şansă în plus.

182 afișări
Imaginea articolului Petrache: Nu cred că trebuie o acurateţe aşa de mare la sondajul pentru desemnarea prezidenţiabilului

Petrache: Nu cred că trebuie o acurateţe aşa de mare la sondajul pentru desemnarea prezidenţiabilului (Imagine: Publimedia/Shutterstock)

Petrache a precizat, răspunzând unor întrebări, că atât sondajul PNL, cât şi al PDL sunt în lucru, fiind în faza de culegere a datelor, şi a arătat că anunţul oficial privind desemnarea prezidenţiabilului va fi făcut probabil în 7 sau 8 august.

"Ambele sondaje sunt în lucru. La momentul acesta se culeg date. Anunţul oficial a fost cu 5 august, dar pentru că au mai fost discuţii legate de metodologia de lucru, probabil că va fi 7 sau 8 august", a spus Petrache.

Întrebat dacă sondajul se va face numai din "uşă în uşă", Petrache a precizat: "Unul e făcut de PDL, unul de noi. Dar nu cred că ne trebuie o acurateţe aşa de mare la acest sondaj. Noi de fapt acum vrem să alegem pe cel ce ne va reprezenta, pe cel ce are o şansă în plus, nu?".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici