Petrescu (PSD): Strategia de înverzire a sectorului 1 e inexistentă. Bani publici aruncaţi pe geam

  • Strategia de înverzire a sectorului 1 este inexistentă, declară vicepreşedintele PSD Sector 1, Alexandru Petrescu.
  • El afirmă că primarul Clotilde Armand decis plantarea a 1000 de copaci în condiţii meteo contraindicate, iar cei mai mulţi arbori s-au uscat: „Bani publici aruncaţi pe geam”.
169 afișări
Imaginea articolului Petrescu (PSD): Strategia de înverzire a sectorului 1 e inexistentă. Bani publici aruncaţi pe geam

„Clotilde Armand ne învaţă cum se cheltuiesc fără restricţii banii publici fără ca cetăţenii Sectorului 1 să vadă beneficii: conform datelor oficiale, în 2023, până astăzi, edilul a plătit 50 milioane lei pe plantări. Ce fel de plantări, putem vedea pe Facebook in accepţiunea doamnei Armand: petice de iarbă pe b-dul Aviatorilor şi panseluţe, eternele panseluţe ici-colo, desigur cu predilecţie în nord. Asta după ce în iunie 2022, primarul sectorului 1 se autoglorifica, in stilu-i caracteristic, pe unde a apucat, că a plantat aproape 1000 copaci pe străzile din zona complexului comercial Băneasa. Asta la temperaturi de 35 grade la umbră, condiţii meteo contraindicate pentru plantarea de copaci. Ca atare, cei mai mulţi arbori s-au uscat. Aşadar, bani publici aruncaţi pe geam”, scrie pe Facebook Alexandru Petrescu.

El afirmpă că primarul Sectorului 1 „se autointitulează ca o profesionistă”.

„Cu toate acestea, strategia de înverzire a sectorului 1 este inexistentă. Unde este evaluarea stării spaţiilor verzi actuale? Cum se face prioritizarea plantărilor? Cum se fac reducerea costurilor şi găsirea celei mai bune alternative din punct de vedere bugetar, dar şi pentru a bifa agenda cetăţenilor la acest capitol? Tot atâtea întrebări ce vor rămâne fără răspuns. Clotilde, ai legătura la sărmanii copacii uscaţi de lângă complexul Băneasa”, încheie social-democratul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici