Plecarea lui Antonescu şi Geoană cu avionul spre Timişoara, întârziată din cauza ceţii

Liderii PSD şi PNL, Mircea Geoană şi, respectiv, Crin Antonescu, aşteaptă, marţi dimineaţă, de la ora 8.30, ca aeronava care urma să-i ducă la Timişoara să decoleze, plecarea fiind amânată din cauza ceţii de la Bucureşti, astfel că ei nu participă la ceremoniile de Ziua Naţională de la Timişoara.

20 afișări
Imaginea articolului Plecarea lui Antonescu şi Geoană cu avionul spre Timişoara, întârziată din cauza ceţii

Plecarea lui Antonescu şi Geoană cu avionul spre Timişoara, întârziată din cauza ceţii (Imagine: Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al campaniei PSD, Victor Ponta, a declarat, pentru MEDIAFAX, că decolarea aeronavei era programată pentru ora 8.30, însă a fost amânată din cauza ceţii, la ora transmiterii acestei ştiri avionul fiind încă la sol.

Aeronava în care se află liderii PSD şi PNL trebuia să decoleze de pe Aeroportul Băneasa.

Conform lui Ponta, decolarea ar putea avea loc în scurt timp.

Candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, liderul PNL, Crin Antonescu, şi primarul Sibiului, Klaus Iohannis, trebuiau să participe, marţi dimineaţă, la depunerea de coroane de la Monumentul Ostaşului Necunoscut din Parcul Central din Timişoara. Cei trei trebuiau să ajungă la Timişoara în jurul orei 9.30.

La ceremonia de depunere de coroane de la Timişoara participă circa 200 de persoane, între care militari şi oficialităţi.

Potrivit vicepreşedintelui PSD Timiş Adam Crăciunescu, Geoană şi Antonescu sunt aşteptaţi să ajungă, în cazul în care avionul va putea decola, la ora 11.00, la Primăria Timişoara, unde, alături de Klaus Iohannis, vor semna cu primarul Gheorghe Ciuhandu "Parteneriatul pentru Timişoara".

Mircea Geoană, Crin Antonescu şi Klaus Iohannis vor semna, marţi, la Timişoara, alături de primarul municipiului, Gheorghe Ciuhandu, "Parteneriatul pentru Timişoara", un acord prin care Ciuhandu îl va sprijini în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale pe candidatul PSD.

Ulterior, Geoană, Antonescu şi Ciuhandu urmează să meargă la Opera Română, unde va avea loc un miting electoral cu ocazia semnării parteneriatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici