PMP Timiş depune plângere penală, după ce un cort de semnături a fost vandalizat, vinerea trecută

Partidul Mişcarea Populară, a anunţat, joi, într-un comunicat remis MEDIAFAX, că filiala Timiş va depune plângere penală in rem pentru infracţiunea de distrugere, după ce un cort care servea la strângerea de semnături pentru campaniile naţionale ale PMP a fost vandalizat vinerea trecută.

202 afișări
Imaginea articolului PMP Timiş depune plângere penală, după ce un cort de semnături a fost vandalizat, vinerea trecută

PMP Timiş depune plângere penală, după ce un cort de semnături a fost vandalizat, vinerea trecută

„Partidul Mişcarea Populară condamnă cu fermitate acţiunile de distrugere şi practicile de intimidare utilizate pentru a bloca activităţile PMP. În noaptea de vineri spre sâmbătă, în municipiul Lugoj din judeţul Timiş, a fost vandalizat cortul montat cu autorizaţie legală, care servea campaniilor naţionale demarate de PMP, “Alegerea primarilor în 2 tururi de scrutin” şi “Fără pensii speciale pentru politicieni.” În urma acestui incident, filiala PMP Timiş va depune plângere penală in rem, pentru infracţiunea de distrugere, atât la Poliţia Municipiului Lugoj, cât şi la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş. Partidul Mişcarea Populară îndeamnă electoratul să nu se lase intimidat de aceste atacuri venite din partea celor pe care îi deranjează democraţia şi care consideră oportună instigarea la violenţă”, a transmis, joi, Partidul Mişcarea Populară, într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Vicepreşedintele PMP, deputatul Cornel Sămărtinean, consideră că este o acţiune „barbară”, care întăreşte motivele pentru care partidul demarează aceste campanii naţionale.

„Această acţiune de vandalizare, deşi una barbară, este dovada faptului că suntem pe drumul cel bun, că avem toate motivele să continuăm în lupta pornită împotriva baronilor locali, a celor care consideră o localitate ca fiind proprietate personală”, a declarat Cornel Sămărtinean, potrivit sursei citate.

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a anunţat că cele două campanii vor continua în toată ţara.

“Vom continua cu toată forţa campania de strângere de semnături pentru revenirea la alegerea primarilor în două tururi. De asemenea, am lansat campania pentru eliminarea pensiilor speciale; acestea sunt un furt pe faţă. Nici parlamentarii, nici primarii nu sunt îndreptăţiţi să beneficieze de pensii speciale”, a explicat Tomac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici