PNL Ialomiţa acuză Jandarmeria şi Poliţia locală din Fierbinţi de favorizarea PSD la parţiale

Organizaţia PNL Ialomiţa a acuzat, duminică, Jandarmeria şi Poliţia locală de faptul că în localitatea Fierbinţi – Târg ar favoriza PSD, cele două instituţii asigurând protecţia reprezentantul PSD în Biroul Electoral local, care continuă ilegal campania electorală în ziua votului.

355 afișări
Imaginea articolului PNL Ialomiţa acuză Jandarmeria şi Poliţia locală din Fierbinţi de favorizarea PSD la parţiale

PNL Ialomiţa acuză Jandarmeria şi Poliţia locală din Fierbinţi de favorizarea PSD la parţiale

„PSD nu se dezice de practicile de influenţare a votului nici măcar cu ocazia alegerilor parţiale locale, folosind instituţii ale statului în acest scop. La nivelul localităţii Fierbinţi – Târg (judeţul Ialomiţa) atât Jandarmeria, cât şi Poliţia locală, acţionează la comanda reprezentanţilor PSD. Sub privirile reprezentanţilor celor două instituţii, dar şi cu protecţia acestora, reprezentantul PSD în Biroul Electoral local, fost primar, continuă în mod ilegal campania electorală în ziua votului”, menţionează PNL Ialomiţa într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, PNL Ialomiţa acuză şi faptul că, mai mult, reprezentanţii Jandarmeriei desfăşoară acţiuni de intimidare a reprezentanţilor PNL, fiind puse sub supraveghere domiciliile acestora.

PNL Ialomiţa precizează, totodată, că a sesizat Biroul Electoral Judeţean în vederea restabilirii ordinii în procesul electoral.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici