PNL: Secretarul general al Partidului Popular European va fi prezent luni la şedinţa Biroului Politic Naţional

Secretarul general al PPE, Antonio Lopez- Isturiz White, va participa, luni, la reuniunea Biroului Politic Naţional, a anunţat sâmbătă liderul liberalilor, Ludovic Orban. La şedinţa BPN al PNL se va discuta despre pregătirea formaţiunii pentru alegerile europarlamentare.

248 afișări
Imaginea articolului PNL: Secretarul general al Partidului Popular European va fi prezent luni la şedinţa Biroului Politic Naţional

PNL: Secretarul general al Partidului Popular European va fi prezent luni la şedinţa Biroului Politic Naţional

”Secretarul general al PPE, Antonio Lopez- Isturiz White, a decis să onoreze invitaţia PNL şi va fi prezent la reuniunea Biroului Politic Naţional de luni, 28 ianuarie 2019. Prezenţa sa este foarte importantă şi utilă deoarece dezbaterea forului PNL va fi concentrată pe câteva teme importante: pregătirea alegerilor pentru Parlamentul European, strategia de susţinere a candidatului PPE pentru funcţia de preşedinte al Comisiei Europene, Manfred Weber, colaborarea cu PPE pentru susţinerea la nivelul Parlamentului European a dosarelor importante pe perioada în care România deţine Preşedintia Consiliului UE”, a scris pe Facebook Ludovic Orban.

El a mai menţionat că secretarul general al PPE este un bun cunoscător al situaţiei politice din România şi un susţinator al PNL şi al României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici