PNL strânge semnături şi lucrează la o contestaţie la CC, în cazul respingerii moţiunii de cenzură

Viceliderul deputaţilor PNL Eugen Nicolăescu a declarat, luni, că grupul parlamentar din Cameră lucrează la un proiect de contestaţie la Curtea Constituţională a legilor pentru care Guvernul îşi angajează răspunderea, ca alternativă la moţiunea de cenzură care ar putea fi respinsă de plen.

21 afișări
Imaginea articolului PNL strânge semnături şi lucrează la o contestaţie la CC, în cazul respingerii moţiunii de cenzură

Viceliderul deputaţilor PNL Eugen Nicolăescu (Imagine:Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Am mai luat o decizie, pentru situaţia în care moţiunea nu va trece. Astăzi (luni) ne-am apucat să strângem semnături şi lucrăm deja la un proiect de contestaţie la CC a ambelor proiecte de lege, şi cea referitoare la echilibrul bugetar, şi cea referitoare la pensii", a susţinut Eugen Nicolăescu.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Mihai Voicu, a declarat, luni, la finalul BPC, că parlamentarii PNL vor fi prezenţi la dezbaterile moţiunii de cenzură împotriva măsurilor de austeritate pe care Guvernul îşi va angaja răspunderea, anunţând că liberalii vor vota cu bilele la vedere.

Senatorii şi deputaţii s-au întrunit, luni, în şedinţa comună în care premierul Emil Boc urmează să-şi asume răspunderea în numele Guvernului pentru două proiecte de lege prin care salariile bugetarilor sunt reduse cu 25 la sută iar pensiile cu 15 la sută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici