Ponta: Am o părere execrabilă despre Lăzăroiu şi Funeriu. Sunt două personaje sinistre şi dubioase

Liderul USL, premierul Victor Ponta a declarat că are o părere execrabilă despre consilierii prezidenţiali Sebastian Lăzăroiu şi Daniel Funeriu şi că îi consideră pe aceştia "două personaje sinistre şi dubioase", adăugând însă că fiecare are dreptul să îşi aleagă consilierii pe care îi doreşte.

685 afișări
Imaginea articolului Ponta: Am o părere execrabilă despre Lăzăroiu şi Funeriu. Sunt două personaje sinistre şi dubioase

Ponta: Am o părere execrabilă despre Lăzăroiu şi Funeriu, sunt două personaje sinistre şi dubioase (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebat la RTV dacă i-ar fi făcut plăcere să îi vadă la întâlnirea de miercuri cu preşedintele Traian Băsescu şi pe consilierii acestuia Sebastian Lăzăroiu şi Daniel Funeriu, premierul a răspuns: "Am o părere execrabilă despre cei doi. Îi consider două personaje sinistre şi dubioase, dar fiecare îşi alege consilierii. Recunosc însă că nu mi-aş lua un consilier care spune că îi miroase a cadavru. Probabil unde lucrează dânsul, nu ştiu, acolo, ţine un cadavru pe undeva, mi-aş pune mari probleme strict psihiatric. M-am gândit că Lăzăroiu lucrează într-un mediu toxic dacă îi miroase a cadavru".

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu scrie, pe Facebook, că a urmărit cu atenţie argumentele cu care Victor Ponta încearcă să convingă că îşi va păstra funcţia şi după alegeri, el susţinând în continuare că nu îl vede pe acesta premier după 9 decembrie şi dă şi cinci argumente în acest sens.

Unul dintre argumentele lui Lăzăroiu este că în PSD mulţi îşi doresc funcţia de premier, "cu atât mai mult cu cât se simte miros de cadavru".

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici