Ponta: Am plătit destul din datoriile istorice ale PSD, încă vrem să cumpărăm sediul central

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că a plătit "destul" din datoriile istorice acumulate de PSD, el arătând că ţinta sa este de a ajunge la "deficit zero".

225 afișări
Imaginea articolului Ponta: Am plătit destul din datoriile istorice ale PSD, încă vrem să cumpărăm sediul central

Ponta: Am plătit destul din datoriile istorice ale PSD, încă vrem să cumpărăm sediul central (Imagine: Octavian Cocolos/Mediafax Foto Arhiva)

"Am plătit destul din datoriile istorice, din fericire. Sper să las partidul fără datorii. Deficit zero, asta e ţinta", a spus Ponta.

El a arătat că, aşa cum se întâmplă în cazul oricărui partid, trebuie să se insiste pentru plata cotizaţiilor, precizând că acesta nu vor fi majorate, ci doar "încasate".

"Ca la orice partid, trebuie să insişti ca oamenii să plătească cotizaţiile. Nu creştem cotizaţiile, le vom încasa", a spus Ponta.

El a precizat că ideea de a cumpăra sediul central este încă în vigoare şi că această achiziţie nu a avut loc până acum din cauza problemelor de creditare, nicio bancă neavând intenţia de a credita PSD, care avea datorii şi conturi blocate.

"Am avut o problemă pe credit: nimeni nu dădea credit cât aveai datorii şi conturi blocate", a spus Ponta. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici