Ponta: Am şi am avut întotdeuna o părere bună despre doamna Săftoiu. Vom fi adversari politici

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, referindu-se la revenirea Adrianei Săftoiu în PDL, că are şi a avut întotdeuna o părere bună despre aceasta, el arătând că pe viitor relaţia va fi una de adversitate politică.

427 afișări
Imaginea articolului Ponta: Am şi am avut întotdeuna o părere bună despre doamna Săftoiu. Vom fi adversari politici

Ponta: Am şi am avut întotdeuna o părere bună despre doamna Săftoiu. Vom fi adversari politici (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax foto)

"Am o părere bună despre doamna Săftoiu şi am avut întotdeauna. Dar asta e, mă rog, asta e acuma, o să fim adversari politici. Se întâmplă", a spus Ponta.

Adriana Săftoiu a fost aleasă, luni, purtător de cuvânt al PDL, în şedinţa BPN al PDL, cu un vot împotrivă, dat de Roberta Anastase, fostul purtător de cuvânt al Preşedinţiei declarând că noua funcţie este pentru ea o provocare, căreia speră să îi facă faţă.

Adriana Săftoiu a mai fost purtător de cuvânt al PD, între 2001 şi 2004, iar în perioada 2005 - 2007, la începutul primului mandat de preşedinte al lui Traian Băsescu, a fost consilier prezidenţial pe probleme de comunicare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici