Ponta: Băsescu este disperat şi pornit împotriva tuturor, ca Ceauşescu în 1989

Preşedintele Băsescu este disperat şi pornit împotriva tuturor, ca Ceauşescu în 1989 deoarece oamenii vor vota USL, a declarat liderul USL, premierul Ponta, adăugând că îşi doreşte ca acesta să iasă public zilnic, cu insulte şi ameninţări, pentru ca alegătorii să îşi amintească "ce înseamnă Băsescu"

881 afișări
Imaginea articolului Ponta: Băsescu este disperat şi pornit împotriva tuturor, ca Ceauşescu în 1989

Ponta: Băsescu este disperat şi pornit împotriva tuturor, ca Ceauşescu în 1989 (Imagine: Bogdan Stamatin - MediafaxFoto)

"Băsescu este disperat şi pornit împotriva tuturor, ca Ceauşescu în 1989. Eu îmi doresc să iasă zilnic sau chiar de două ori pe zi şi să fie el însuşi, cu insulte şi ameninţări, pentru a aminti oamenilor ce înseamnă Băsescu", a spus Ponta la Antena 3.

El a mai arătat că nici foştii premieri Emil Boc sau Mihai Răzvan Ungureanu nu i-au prezentat preşedintelui vreun proiect de buget atunci când au fost instalaţi la conducerea Guvernului.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că numai Nicolae Ceauşescu a crezut că poate păcăli lumea spunând una în străinătate şi alta în ţară, iar în prezent această practică ar fi folosită şi de premierul Victor Ponta.

Şeful statului s-a referit la faptul că premierul Victor Ponta a acordat interviuri în străinătate în care a spus că îşi doreşte o coabitare cu preşedintele în urma lecţiei referendumului din vară, susţinând că în ţară şeful Guvernului prezintă "minciuni" despre Consiliul European.

Preşedintele a mai declarat că mai sunt două săptămâni de campanie şi "să nu-şi imagineze cineva că se pot numi guverne pe poveşti", fără soluţii pentru ţară, el menţionând că este un avertisment extrem de serios, pe care-l face public către partide.

"Mai sunt două săptămâni şi să nu-şi imagineze cineva că se pot numi guverne pe poveşti. Este un avertisment extrem de serios, pe care îl fac public către partide, că, deocamdată, nu am văzut un buget al anului 2013 susţinut de cei aflaţi în campanie şi care să justifice guvernarea", a adăugat preşedintele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici